Ползи от златото за кожата

Когато създавахме кремовете от първата серия “Pure Gold” на DONY cosmetics, имахме високите амбиции да съчетаем течното и твърдото розово злато в един крем.

Розовото масло, наричано още “течно злато”, е популярно в цял свят с неговите ползи за кожата, но чистото злато е забравено в козметичната индустрия във времето. Златото се използва от векове в козметиката, дори Клеопатра е използвала чисто злато в разкрасителните си процедури. Векове наред, златото не се използва толкова активно в грижата за кожата, но последното десетилетие намира място в кремовете и маските за лице на всички знаменитости.

Ползи

на златото за кожата на лицето

  • На първо място златото има дълбоки хидратиращи свойства. “Хидратация и пак хидратация” е мантрата на красивата и сияйна кожа. Златото изглажда мимическите линии – златната усмивка е тази, която показва хидратирана кожа без мимически бръчици. Този резултат можете да получите, когато запазите нивата на колаген и еластин, а това е поредния подарък от чистото злато за Вашето лице.
  • Благородният метал действа прекрасно и против акне – друг често срещан проблем при млада и зряла кожа. Защо е така? Златото, дами, има високи противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Можете да го използвате и против кожни възпаления. То ще ускори кръвообращението на лицето, ще подпомогне оздравителните процеси и ще регенерира клетките и лечебните процеси.
  • Нека поговорим и за блясъкa на златото. Да, златото наистина може да придаде сияйност и бляскав равномерен тен на кожата. Това е и една от причините да се използва против пигментни петна. Слънцето е приятел на доброто настроение, но и враг на красивата кожа. Благородният метал потиска прекомерното производство на меланин, което го превръща в ценна съставки при лечението на кожа увредена от слънчевите лъчи.
  • Не на последно място, златото защитава кожата от вредното влияние на околната среда. Да, дами, златото е верен спътник в забързаното ежедневие на градската и амбициозна жена.

Нашата цел беше да Ви предоставим максимално чист продукт, със забележителен резултат и то на добра цена. И успяхме!

Всяко нещо, което правим със сърцето си е правилно. И ние не съжаляваме, че послушахме сърцето си, за да ви предоставим достъпна златна възможност с кремовете “Pure Gold”.

Научи още за Историята на DONY cosmetics

За нас

Избери твоята натурална козметика

Продукти
Количката е празна