Изберете страница

За Wild Queen

Втората серия козметични продукти “Wild Queen” на DONY cosmetics е разработена на базата на Био масло от шипка. Те не само са създадени и произведени в България, а всяка съставка вложена в състава им е отгледана по нашите земи. Кремовете са подходящи както за мазна, така и за суха кожа. Изключително сме горди, че продуктите НЕ съдържат оцветители и аромати, поради което не дразнят чувствителната кожа.

Кремовете “Wild Queen” подпомагат клетъчното обновяване и укрепват съединителната тъкан, подхранват в дълбочина и подмладяват кожата.

Био шипковото масло е едно от най-добрите масла против бръчки и белези. Маслото от шипка е изключитено регенериращо и стягащо, подходящо за суха, нормална и старееща кожа. Това е единственото растително масло, което съдържа естествена форма на третиноин (прекурсор на витамин А), който повлиява добре състояния като акне, черни точки и разширени пори.

Ползи

на активната съставка в кремовете от серия “Wild Queen”

Масло от шипка

  • Регенериращи и стягащи свойства – възстановява увредената кожна тъкан при изгаряния (вкл. и слънчеви), белези, стрии и варикозни вени.
  • Дълбока хидратация – укрепва хидролипидната бариера на кожата като по този начин намалява загубата на влага.
  • Елиминира пигментните петна – изравнява тена и помага за третиране на пигментни петна.
  • Бори се със стареенето на кожата – заглажда съществуващите бръчки, предотвратява образуването на нови
  • Заличава белезите – помага за изглаждане на кожата и за намаляване на различни белези, дори и такива след хирургични намеси или наранявания

Шипковото масло е ценено и заради свойството си да възстановява увредената кожна тъкан при изгаряния (вкл. и слънчеви), белези, стрии и варикозни вени. Добър източник е на мастни киселини омега-3 и омега-6, известни още с общото название витамин F, които участват в клетъчната мембрана и регенерацията на кожната тъкан.

Научи още за маслото от шипка

Ползите

Избери твоята натурална козметика

Продукти

СТАНИ ЧАСТ ОТ DONY COSMETICS

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка.