Изберете страница

Клиентите за нас

Българска козметика с изцяло натурални съставки- розово масло, розова вода и чисто злато! Хидратираща, подхранваща, подмладяваща кожата. Имам удоволствието да съм от първите пробвали я и гарантирам за страхотни резултати.

Руслана Канева

Златен крем, за златна кожа ! Кремовете са с невероятна текстура. Хидратират кожата през деня и нощта. Лицето е сияйно, излъчва младост и свежест.

Албена Йовкова

Не тръгвам никъде без любимия ми крем!

За да го пробвам, първо бях привлечена от натуралните съставки с български произход. След първото нанасяне разбрах, че текстурата е много добра – попива бързо, без да оставя кожата ми мазна, а същевременно я прави подхранена и хидратирана. Подходящ е както за студено време, така и за високи температури. Нанасям вече месец крема освен на лицето и по шията и деколтето и ефекта е видим – кожата е изгладена, тена сияен.

Благодаря Dony cosmetics!

Милена Шаркова

Произведена в България с много любов и внимание към жените, кожата на лицето и деколтето! Розовото масло и розовата вода подхранват и хидратират, а истинското злато има антисептично и противовъзпалително действие! Това е моята козметика и моята тайна за красива и здрава кожа!

Ива Екимова

Прекрасен и вече най-любим крем!

Дълго време не успях да намеря точния продукт за кожата ми. Прибегнах до излишно скъпа козметика , докато не открих Dony Cosmetics! С лекота го нанасям , попива без да оставя излишен филм. Най-ценното – когато вечер си свалям грима, все още имам усещането за подхранена и спокойна кожа! Дори и когато пътувам е винаги с мен!

Десислава Петрова

Радвам се, че тези невероятни български кремове достигнаха и до нас тук в Нидерландия. Заслужаваше си чакането. Много съм доволна, уникални са! Благодарим ти Дони, че правиш нещо толкова качествено за нас жените!

Методи Шена Лукови

Научи още за СЕРИИТЕ PURE GOLD И WILD QUEEN

Ползи

Избери твоята натурална козметика

Продукти

СТАНИ ЧАСТ ОТ DONY COSMETICS

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка.