Клиентите за нас

Българска козметика с изцяло натурални съставки- розово масло, розова вода и чисто злато! Хидратираща, подхранваща, подмладяваща кожата. Имам удоволствието да съм от първите пробвали я и гарантирам за страхотни резултати.

Руслана Канева

Златен крем, за златна кожа ! Кремовете са с невероятна текстура. Хидратират кожата през деня и нощта. Лицето е сияйно, излъчва младост и свежест.

Албена Йовкова

Не тръгвам никъде без любимия ми крем!

За да го пробвам, първо бях привлечена от натуралните съставки с български произход. След първото нанасяне разбрах, че текстурата е много добра – попива бързо, без да оставя кожата ми мазна, а същевременно я прави подхранена и хидратирана. Подходящ е както за студено време, така и за високи температури. Нанасям вече месец крема освен на лицето и по шията и деколтето и ефекта е видим – кожата е изгладена, тена сияен.

Благодаря Dony cosmetics!

Милена Шаркова

Произведена в България с много любов и внимание към жените, кожата на лицето и деколтето! Розовото масло и розовата вода подхранват и хидратират, а истинското злато има антисептично и противовъзпалително действие! Това е моята козметика и моята тайна за красива и здрава кожа!

Ива Екимова

Прекрасен и вече най-любим крем!

Дълго време не успях да намеря точния продукт за кожата ми. Прибегнах до излишно скъпа козметика , докато не открих Dony Cosmetics! С лекота го нанасям , попива без да оставя излишен филм. Най-ценното – когато вечер си свалям грима, все още имам усещането за подхранена и спокойна кожа! Дори и когато пътувам е винаги с мен!

Десислава Петрова

Радвам се, че тези невероятни български кремове достигнаха и до нас тук в Нидерландия. Заслужаваше си чакането. Много съм доволна, уникални са! Благодарим ти Дони, че правиш нещо толкова качествено за нас жените!

Методи Шена Лукови

Научи още за серията Pure Gold

Ползи

Избери твоята натурална козметика

Продукти
Количката е празна