Изберете страница

Историята на DONY cosmetics

Имало едно време… Така започват всички красиви приказки с щастлив край! Такава е и нашата история! История за красота, за сила и за една сбъдната мечта. Всяко младо момиче мечтае да е красиво и да запази това за цял живот. Някои от вас ще кажат, че това е невъзможно, но нашата приказка ще ви отведе в света на постижимата красота и на възможността да бъдеш себе си, във всеки етап от живота си. С ослепителна усмивка, 23 годишната млада жена е готова да покори света – с позитивно излъчване и непреклонна пред трудностите.

Едва ли има жена, която не обича да я глезят в козметичния салон. Това са оазисите, които ни спасяват от забързаното ежедневие и ни пренасят във вълшебния свят на красотата. Преди десетки години, Дони влиза в едно такова уютно местенце. “Ах, колко си красива, каква чиста и сияйна кожа имаш. Довери ми се и ще те науча, как сама да добавяш в козметичните си продукти съставките, които ще съхранят младостта и блясъка на кожата ти!” са думите на жената, която променя възгледите на Дони. “Красотата ще спаси света!”, но ние трябва да се грижим за нея, за да живее тя по-дълго. И тук започва всичко! Докато правят поредната разкрасителна процедура, жената предлага знанията си, като единственото, което иска е доверие, за да станат резултатите от полаганите грижи видими и трайни, години наред. И колелото се завърта!

Всички знаем историята за египетската владетелка Клеопатра, която омайва мъжете по цял свят със своята красота! От царе до обикновени хора, всички се прехласват пред сияйната й и съвършена кожа, която пленява и обезсилва мъжката половина на човечеството, а и не само. В жените буди завистливи погледи, че те не могат да постигнат това съвършенство. А тайната, оказва се, е достъпна. Това, с което се храним се отразява на физическото ни състояние. Защо тогава да не използваме силата на даденото ни от природата, за да “нахраним” и кожата си?  И така, потопила се в магичното познание за силата на природата,  Дони забърква първия си крем със съставките, полезни за нейния тип кожа. Това са предимно компонентите, типични за географските ширини на България. Защото ние живеем тук и сега, на това място, дишаме този въздух и това ни определя като тип.

Ароматът на розово масло и розова вода, търсени и ценени по цял свят, лавандулата и чисто злато, които успокояват сетивата, добавят свежест и блясък, а забъркани в домашен крем, помагат и за съхраняването на младостта в кожата. Това е основата на красотата на серията кремове, които DONY cosmetics предлага на модерната жена. Ние няма да ви караме да бъркате съставки вкъщи, а ще ви дадем тайната на красивата кожа в бурканче, създадено с много любов и грижа. От всеки човек можеш да научиш нещо. Така и Дони водена в тайнството на красотата от професионалиста, посветен в мистерията на младостта, разбира, че за да запази сияйната си кожа в годините трябва да използва натуралната сила на розовото масло, розовата вода, чистото злато, лавандула и всички съставки, които родната природа дарява и, с които да подхранва красотата си. Важен урок за нея е, че кремът трябва да се нанася често и не само върху лицето.

“Лицето започва от деколтето!”, и за да достигнем съвършенство, е необходимо да положим грижа. Защото с годините, ще имаме кожата, за която ще сме започнали да се грижим, когато сме били млади.

Научи още за СЕРИИТЕ PURE GOLD И WILD QUEEN

Ползи

Избери твоята натурална козметика

Продукти

СТАНИ ЧАСТ ОТ DONY COSMETICS

Получи -10% отстъпка за следващата си онлайн поръчка.